Welkomstgesprek en proeftraining

Voorafgaand aan de eerste echte keer sporten wordt een persoonlijke welkomstgesprek gepland en mag je ook een proeftraining doen. In zo'n gesprek bespreken we de individuele gezondheid, ervaring, je doelstelling en meten we je vetpercentage op, via een professionele weegschaal, die gekoppeld zit aan onze eigen app. Op basis hiervan stellen een trainplan voor je op, die elke 6 weken gewijzigd kan worden. 

Je kunt bij ons ook sport specifiek trainen en samen met ons naar een betere sportprestatie werken, zoals: beter kunnen sprinten, zwaarder kunnen liften, beter conditie bij voetballen, beter conditie voor wintersport of meer uithoudingsvermogen tijdens zwemmen. 

Wij kunnen je ook helpen bij verantwoordt afvallen of aankomen. Wij gebruiken de nieuwste en beste theorieën op het gebied van voeding en training. Onze trainers en gewichtsconsulenten, zijn vitaliteitscoaches geschoold door CHIVO.Wil je een welkomstgesprek en/of vrijblijvende proefles om meer te weten te komen en de sfeer te proeven? 

Vul je gegevens in, in het onderstaand formulier: