Groepslessen

Bij Studio Nellensports hebben we ook groepslessen. De groepslessen zijn kleinschalig, tot een max aantal deelnemers van 10 per les. Wanneer en hoelaat de groepslessen zijn, kun je vinden onder het tabblad " rooster". 


Krav Maga / Ladies Only lessen
We leren jou zelfverdediging vanuit het perspectief van de vrouw. Uiteraard met respect voor de privacy van de deelnemers.

We trainen o.a.
- Rape escape scenario's

- Wat doe je als een grote vent je vastpakt?

- Wat doe je als je aan je haren getrokken wordt?

- Tevens wordt geoefend in het voorkomen en oplossen van:

           * problemen in staande, zittende of liggende situaties

           * verwurgingen

           * bearhugs (armen van de aanvaller om je heen)

- Hoe kun je alledaagse voorwerpen als verdedigingswapen gebruiken.

De les duurt 60 min.


Krav Maga voor volwassenen
Leer de basis technieken om jezelf te kunnen verdedigen. Van armklemmen, wurgingen en messteken.  We trainen in een groep met mannen en vrouwen door elkaar. Veel zul je uitvoeren in tweetallen. Dus breng gerust je maatje mee waar je graag mee sport of leer iemand kennen in de groep.  We trainen onder andere op fitheid, uithoudingsvermogen, kracht en techniek!

De les duurt 60 min.


Ook krav maga voor kinderen!
Wordt je kind gepest? Kan hij/zij wel wat zelfvertrouwen gebruiken? Of wil hij/zij gewoon lekker zn energie kwijt? Kom lekker trainen! De les is opgebouwd uit leerzame technieken gecombineerd met leuke spelletjes. De les duurt 60 min.


Animal Flow
Improve your athletic performance! Word sterker, leniger en kom tot rust! Lekker op jazzy music gaan we lekker bewegen, uit je hoofd in je lichaam!

De les duurt 60 min.


BBB (Buik Billen Benen)
Door gebruik van lichaamsgewicht en weerstandsbanden trainen we ons lichaam specifiek gericht op de buik billen en benen. Een leuke intensieve les om sterkere en strakkere buik billen en benen te krijgen.

De les duurt 60 min.


Kickboksen
Leer de technieken die worden gebruikt bij het kickboksen. We bouwen aan je conditie, zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen. De les bestaat uit een een stuk techniek en een stuk conditioneel, bij elkaar, op de pads en op de zak, sparren wordt buiten beschouwing gelaten.

De les duurt 60 min.